There is no custom code to display.

Branitelji Novske u uzvratnom posjetu Hrvatskog sokola Samobor - HSS - Samobor - HSS - Samobor

Branitelji Novske u uzvratnom posjetu Hrvatskog sokola Samobor – HSS – Samobor

U uzvratni posjet hrvatskim braniteljima HSS-a Samobor 1. ožujka došli su članovi „Hrvatskog sokola“ iz Novske. Domaćini su ih upoznali sa brojnim mogućnostima koje pruža novi prostor u bivšoj vojarni koji su samoborski branitelji dobili na korištenje od grada. Grad Samobor uložio je znatna sredstva u adaptaciju prostora čime su stvoreni dobri uvjeti za rad. Nakon obilaska bivše samoborske vojarne odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima u Parku Domovinske zahvalnosti.

U Gradskoj vijećnici goste je pozdravio zamjenik gradonačelnika Željko Stanec, a u daljnjim razgovorima izmijenili su iskustva lokalne zajednice posebno oko tematike komunalne infrastrukture i izvedbe Tehnoloških parkova koje uz podršku sredstava Europske unije oba grada razvijaju.

Iskustva Grada Novske iznio je zamjenik gradonačelnika Novske, ujedno i predsjednik HSS-a Novska Siniša Kesić koji je iskazao interes za međusobnu suradnju.

Na tragu zajedničke suradnje u narednom periodu, razgovori su vođeni u prostorijama HSS-a u Zagorskoj ulici gdje su se međusobno dogovarali o mogućnostima. Predsjednik županijskog Hrvatskog sokola Sisačko-moslavačke županije Anđelko Jugović očekuje da realiziramo dogovorene projekte u Novskoj u što skorije vrijeme. U razgovorima je učestvovao i Hrvoje Frankić, predsjednik saveza asocijacije „Hrvatski sokol“, kao i njegov zamjenik Francek Tonković iz Petrinje. Zajedničko druženje potrajalo je do večernjih sati u programu „Samoborskog fašnika“ koji im je bio posebno interesantan.

U Samoboru 1. ožujka 2019.

Adolf Paar

 

OGRANCIINFORMACIJEKONTAKTKARTA

HRVATSKA SELJAČKA STRANKA

Ulica kralja Zvonimira 17
HR-10000 ZAGREB
e-mail: hss@hss.hr

PODACI

OIB: 56890881647
IBAN: HR6523600001101314696
SWIFT: ZABAHR2X

TAJNIŠTVO

t: +385 1 45 53 627
t: +385 1 45 53 624
f: +385 1 45 53 631

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.