U Pavučnjaku, pored Područne osnovne škole Mihaela Šiloboda, danas su svečano otvoreni radovi na izgradnji novog dječjeg vrtića u Pavučnjaku. Radove su službeno otvorili zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković i zamjenik gradonačelnika Željko Stanec. U novom vrtiću bit će mjesta za dvije odgojne skupine i time će se riješiti dugogodišnji problem roditelja s tog područja o kojima je govorila naša članica, gradska vijećnica i predsjednica MO Pavučnjak Ivana Šolčić.

Željko Stanec u svom je obraćanju zahvalio i čestitao svima koji su uključeni u projekt izgradnje dječjeg vrtića te skrenuo pozornost na stratešku važnost ovog projekta vrijednog 4 200 000 kuna bez PDV-a. Istaknuo je kako je dječji vrtić dugogodišnja želja mještana i Gradske uprave te kako je ponosan što je došlo vrijeme za izgradnju već spomenutog vrtića. 

Ivana Šolčić u svom obraćanju prisutnima s ponosom je ukazala na podataka da je ovo najveće ulaganje u Pavučnjak te projekt koji mještani čekaju dugi niz godina. Pavučnjak krasi sve veći broj doseljavanja, ali i svojevrsni baby boom zbog čega je od kapitalne važnosti izgradnja dječjeg vrtića i to pokraj osnovne škole u kojoj će djeca nastavljati s odgojno - obrazovnim aktivnostima. Prisutnima se biranim riječima obratila i ravnateljica DV Grigor Vitez Sandra Ivanuš koja ne krije zadovoljstvo i sreću te iščekivanje završetka radova te spomenula kako Samobor s razlogom nosi status grada prijatelja djece.

 
 

Objavljeno: 21. 09. 2020.

 
  Vijesti - Sve