Održana četvrta sjednica „Hrvatskog srca“ grada Samobora
03. 04. 2019.

Članice gradske organizacije žena HSS-a „Hrvatsko srce“ Samobor 27. ožujka  2019. godine održale su svoju, četvrtu po redu, sjednicu.

S obzirom da je ovo prva sjednica u ovoj godini, Marija Lindić, predsjednica ove HSS-ove asocijacije osvrnula se na dosad učinjeno i iznijela je planirane aktivnosti tijekom godine.

Tako su zahvaljujući financijskoj pomoći HSS-a i posebno članica „Hrvatskog srca“ dodijeljeni paketi s hranom, pelenama i sredstvima za higijenu Kući Bethlem koja brine o trudnicama, samohranim majkama i njihovoj djeci. Pružena je potpora humanitarnoj akciji Spasi me, prosvjedu protiv rastućeg vala obiteljskog, ali i svakog drugog nasilja u Hrvatskoj te humanitarnoj akciji Dani narcisa kao potpora ženama oboljelima od raka.

Održana je manifestacija Dan s Jožom – zapaljene su svijeće na Jožinom grobu i održan je prigodni program u Gradskoj vijećnici Grada Vrbovca. Tom prigodom dodijeljena su priznanja za doprinos u radu HSS-a Zagrebačke županije. S ponosom ističemo da je jedna od dobitnica i članica samoborskog „Hrvatskog srca“ Dragica Kos kojoj od srca čestitamo. Održana je redovita programska Glavna skupština HSS-a na kojoj je bilo prisutno 1000 članova naše stranke te brojni gosti.

U narednom periodu planirano je održavanje sjednica i edukativnih predavanja, sudjelovanje na Danima Vladka Mačeka, sudjelovanje na manifestaciji Žena zna, prisustvovanje na edukaciji Akademija žena, hodočašće na Mariju Bistricu, potpora akciji Dan ružičaste vrpce i drugim humanitarnim projektima.

Ono što nam predstoji su izbori za Europski parlament na kojima će se moći glasati i za kandidate HSS-a odnosno Amsterdamsku koaliciju.

U Samoboru 27. ožujka 2019.

Marija Lindić

predsjednica gradske organizacije žena HSS-a

„Hrvatsko srce“ Samobor

Objavljeno: 03. 04. 2019.

 
  Vijesti - Sve