Od početka smo znali, odnosno bili smo 90% sigurni, da iza Fokusa stoji samoborski HDZ, a sada nakon ovakvog odgovora na pošteno i iskreno pruženu ruku suradnje, to je i 100% jasno.

Glas za Petru Škrobot glas je za ljude koji vode samoborski HDZ!

Uostalom, već u izbornoj noći HDZ-ova kandidatkinja Nika Fleiss otvoreno je podržala Petru Škrobot, a čini to i dalje, što je njezino pravo.

Ali očito to nije samo njezino mišljenje, nego zapravo mišljenje i stajalište njezinih mentora, bivšeg i sadašnjeg predsjednika samoborskog HDZ-a, Vladimira Skendrovića i Tomislava Mastena koji se na ovaj način na mala vrata žele vratiti na vlast kad već to otvoreno pod grbom HDZ-a niti jedan od njih dvojice nije uspio. 

Čak ni boju nisu promijenili, nego samo nijansu, ali cijela Hrvatska zna što znači kad netko kaže da je poplavio određeni grad, općinu ili naselje.

Zahvaljujemo Petri Škrobot i Fokusu što su na ovako „transparentan“ način i nama i svim Samoborcima jasno dali do znanja da kao partnera vide jedino i isključivo vodstvo samoborskog HDZ-a.

Isto kao što je napokon „transparentan“ odgovor na pitanje mnogih Samoboraca: tko stoji iza Fokusa i tko snosi troškove njihove izborne kampanje?

Još odlučnije idemo po pobjedu i u drugom krugu, 30. svibnja!

Mi znamo tko stoji iza nas, a to su naši građani, članovi i birači!

 

PREDSJEDNICI GO HSS I SDP SAMOBOR

Željko Stanec i Sanja Horvat Iveković

Objavljeno: 20. 05. 2021.

 
  Vijesti - Sve