There is no custom code to display.

Održana je Skupština Hrvatskog sokola - Samobor - HSS - Samobor

Održana je Skupština Hrvatskog sokola – Samobor

U petak, 13. rujna 2019. u društvenom domu Bobovica održana je Izvještajna skupština Hrvatskog sokola Samobor. Gradska organizacija “sokola” broji 293 člana u 32 ogranka, a skupštini se od 40 imenovanih delegata odazvalo 27. Radno predsjedništvo podnoseći skupštini izvješće o radu u proteklih godinu dana navelo je niz aktivnosti provedenih s ciljem pružanja pomoći našim potrebitim članovima teškog zdravstvenog i materijalnog stanja. Zacrtani programski ciljevi u potpunosti su provedeni. Skromnim sredstvima sakupljenim od članarina provedeno je cijeli niz aktivnosti. Financijski tajnik je skrenuo pažnju na potrebu redovitog plaćanja članarine, jer će o tome ovisiti provođenje programa u 2020-toj godini. Programske aktivnosti su kao i izvještaji jednoglasno prihvaćeni. Predsjednica HSS-a zagrebačke županije Martina Glasnović čestitala nam je na uspješnom radu u protekloj godini, poželjevši nam isto tako ovakve rezultate i u 2020-toj godini.
Izaslanik predsjednika HSS-a Željka Staneca , tajnik HSS-a Samobor Daniel Cvetković također je pohvalio naš uspješan rad u protekloj godini. Predsjednik središnjice „Hrvatskog sokola“ Hrvoje Frankić čestitao je na uspješnom radu naglasivši na neophodnosti u pomaganju našim članovima koji se više nisu u stanju brinuti se o sebi. Taj zadatak usađen je “sokolima”  smjernicama djelovanja HSS-a na Glavnoj skupštini ove godine u Jastrebarskom, a to je briga za čovjeka.
Članovi skupštine preuzeli su obvezu provesti animaciju članstva u predstojećim aktivnostima. Članovi se uključuju u aktivnosti središnjice odlaskom u Mariju Bistricu na hodočašće u nedjelju. Također, potrebno je uključiti što veći broj članova u komemoraciju poginulima na obilježavanju Dana neovisnosti 8.listopada ove godine kod sokolske mogile u Maksimiru, na mjestu na kojem se odaje počast svim poginulim Hrvatima za Hrvatsku u proteklih 11 stoljeća. Pred “sokolima” je u sljedećoj godini i aktivnost za izbore kako parlamentarne, tako i lokalne i regionalne, gdje se od članova zahtjeva maksimalna suradnja. Skupština je uspješno završila druženjem članstva.

OGRANCIINFORMACIJEKONTAKTKARTA

HRVATSKA SELJAČKA STRANKA

Ulica kralja Zvonimira 17
HR-10000 ZAGREB
e-mail: hss@hss.hr

PODACI

OIB: 56890881647
IBAN: HR6523600001101314696
SWIFT: ZABAHR2X

TAJNIŠTVO

t: +385 1 45 53 627
t: +385 1 45 53 624
f: +385 1 45 53 631

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.